4.-5. Aprillil toimus Tartus Dorpat Konverentsikeskuses Tallinna Tehnikakõrgkooli logistikatudengite poolt korraldatav järjekorras juba 13. Logistikaseminar 2012 teemal „Rail Baltica“

 

Meil on rõõm teatada, et 4.-5. Aprillil toimub Tartus Dorpat Konverentsikeskuses Tallinna Tehnikakõrgkooli logistikatudengite poolt korraldatav järjekorras juba 13. Logistikaseminar 2012 teemal „Rail Baltica”. Tegemist on rahvusvahelise üritusega, mille oodatav külaliste arv on ligikaudu 350 inimest. Seminar keskendub see aasta Rail Baltica erinevatele võimalustele nii maantevedude drastilise muutuse vaatenurgast, kui ka üldistele uutele ärikontseptsioonidele ning- mudelitele, mida see projekt endaga kaasa toob. On oodata põnevaid ettekandeid nii Soomest, kui ka mujalt välisriikidest ning kindlasti kaasahaaravaid diskussioone, mis toimuvad pärast ettekandeid. Lisaks toimub Rail Baltica poolt ning vastu väidetel põhinev tuline väitlus, milles osalevad seminari päeva lektorid. Huvitava ning inforikka seminari päeva lõpetab õhtul meeleolukas ning kaasahaarav meelelahtusprogramm. 05.04 hommikul toimub põnev ettevõttekülastus Koidula piiripunkti.

Seminari eesmärkideks on tõsta logistikatudengite aktiivsust oma eriala töömaastikul, täiendada osalejate teoreetilisi teadmisi, avardada nende mõttemaailma ja anda edasi välislektorite poolt toodavaid uusi teadmisi nii tudengitele kui kogu logistikasektorile.

Ära maga maha esmakordset võimalust kuulda oma ala spetsialistide arvamust Rail Baltica’ st. Tule 4. aprillil seminarile ja ütle sõna sekka Rail Baltica arengusse!

Lisainfo: http://www.logistikaseminar.ee/

Kohtumiseni Tartus!